Happy hair

So far so good. Min oavsiktliga svartfärgning av håret i ett tappert försök att vara snygg till middagen i fredags har nu rättats till med två flaskor blekning. Hej röda, vackra trivsamma hår! Det känns så rätt, helt enkelt. Ska nu lägga mig och läsa en SKÖNLITTERÄR bok. Det var inte igår det hände! Och det känns bättre nu, om än för stunden. Om än tillfälligt.

Kommentarer
Postat av: Solveig

Hej Karin! Det här kommer väl att låta jättekonstigt, men jag tror at vi är släkt (genom Inga Maj Warg och Stig). Jag skickade ett meddelande till dig på Facebook men fick aldrig svar..Jag ber om ursäkt om du bara vill inte ha kontakt med mig, men jag vet att meddelande från okända på Facebook döljas ibland och jag tänkte att du kanske inte har sett det.



Jag vet att hela situationen kan vara jätte konstig för er och att ni kanske inte är intresserade av att ha någon kontakt med mig och min familj. Jag förstår att det är nog inte lika viktigt för er. Men att träffa mina svenska släktingar är något jag har alltid drömt om och ett svar skulle uppskattas enormt i alla fall..Så snälla kolla på dina Facebook meddelande, kanske under 'övrigt' mappen, och hör gärna av dig..bara så jag vet du har fått det i alla fall.

2012-02-23 @ 11:17:06
URL: http://https://www.facebook.com/srundkvist

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0