Freedaag.

Uppe redan halv 7 imorse och körde Lars till jobbet eftersom jag skulle låna bilen. strax före 9 åkte jag ion till stan för att plocka upp Anna, sen åkte vi till Palmviken o handlade som galningar, och jag skojar inte. Vi köpte helt seriöst 20 liter dricka, 1,2 kg chips o makaroner till ett helt kompani. Att det sen är 22 stycken som, ska dela på det är en helt annan sak tycker ja.:)
sen bar det av till stallet efter en tur på stan, och där blev det till att ställa sig och laga mat till alla som ska komma på spökkvällen ikväll. Pastasallad fick det bli, så ja, jag har skurit en hel del grönsaker och kokat en hel del pasta idag. Tro mig. Bossi var så duktig och låg på golvet och tuggade ben nästan hela tiden. Duktig voffsing det.
Väl hemma igen i Edane åkte jag i på ICA Ringen för att se om min telefon möjligtvis eventuellt kanske hade kommit. O jammen hade den det ;) Bara så där två veckor försenad, men man ska väl inte klaga... -.-
Sen hämtade jag Lars på jobbet, åkte ytterligare en tur till Ica och hämtade ut lite grejer fårn Discshop; en handkontroll till ps3 och sex nya filmer. SAW 1-5 och Änglar och demoner. Ikväll får det banne mäg bli Sawför hela slanten;)
Mohahahaha, jag skreattar mitt lite halvelaka skratt och tänker på alla smitare som åkt till Gran Canaria en hel vecka men som kommer hem till ett minusgradigt Sverige idag. Mohahaha, på er! xD
Ahhh, börjar få lite panik för dopet nu! Det är bara en dryg vecka kvar, och vi har knappt repat låtarna alls. Men men, det blir till att köra stenhårt nu i veckan. Något annat som ska köras stenhårt nu i veckan är träning, det har blivit till att ha legat på latsidan nu den här veckan medans Sara pimplat drinkar på Gran Canaria. Men jag är inte bitter, näe då. :)
Näe, nu tror jag bestämt att jag får ta och röja lite innan Lars kommer hem igen, jag vill ju inte att det ska verka som att jag bara sitter vid datorn hela dagarna, för det gör jag ju inte. Eller...? O.o
k.a

Torsdag

...och höstlov. Ja, vi gillar det. Börjar med att säga GRATTIS till Emmelie som klarat körkortsteorin. Wiiihooo!! xD
Kan inte påstå att jag gjort så mycket än det här lovet, och det lär väl inte bli så värst mycket mer heller. I måndags var jag och Jenny i Karlstad och shoppade, lite nya tunikor och tights. På tisdag jobbade jag stenhårt med projektarbetet (eller nåt...O.o) och ringde arga samtal till höger och vänster. Igår gjorde jag... Ingenting. Satt framför datorn hela dagen, och vilade. Skööönt. Idag har däremot jag och Amadeus varit i skogen och tagit granris i två omgångar, rensat rabatterna och lagt ris på dem. Alltid något. Amadeus den stackaren är så himla rädd för att gå vilse, så så fort han har inte ser mig längre om vi är ute och går i skogen så sätter han sig ner och börjar ropa ända tills jag letar upp honom. Så himla söt! Igår lagade jag förresten romantiskt middag. Eller ja, det var tnkt att bli det. Jag vet inte riktigt om budskapet gick fram... Hursomhelst, det blev iallafall dillmarinerad bogkotlett och potatisröra med osttäcke och rucolasallad och färska cocktailtomater med rödlök i franskdressing. Till detta även en cremefraiche-buljong sås. Ja, ibland slår det slint.
Nu ska jag ta med mig min älskade kissekatt ut och köra bort de sista skräphögarna efter min rabattrensning. Sen blir det till att börja laga mat innan Lars kommer hem.
Tjoohej.
k.a

Maybe a mistake.....??

Haha, jag har precis sett världens fulaste, skabbigaste, äckligaste tatuering. Och jag skojar inte.
Så himla äckligt! Tänk om er kille hade en sån... M-m-mmm... Inte!
Haha, det här måste vara den bästa anledningen i världen till att inte tatuera sig, I believe.
Hur det är annars vill jag inte ens kommentera, det är inte värt det.
k.a

Lördag

Idag är det lördag, som bara den. Hela dagen. Jag borde verkligen skriva svenska C novell, jag borde verkligen ta tag i mitt projektarbete och jag borde verkligen läsa på matte C provet. Och vad gör jag? Var till stan med Lars imorse på tippen och kastade en massa grejer, sen var vi runt i lite affärer och letade efter det mesta och ingenting. Amadeus fick en ny klöspelare iallafall, hans gamla hade gått sönder. Den var ju ffs gjord av papp! Det är väl säkert den nya också men...
Sen följde jag med Lars ut i skogen, och släppte Boss på räv. Och nog jagade han räv alltid. Nästan två timmar var han borta, innan han kom springande till mig på en äng :)
Nu ska jag snart ta och hoppa i duschen, sätta på mig lite finare kläder och bege mig västerut, närmare bestämt till Årjäng och sen en bit till. Bett fyller 17 år, så hon ska ha lite kalas. Ska bli mysigt. Har köpt en sjal till henne, för hon är ju helt besatt och sjalar. Hoppas hon blir nöjd.
Kanske ska ta mig lite och äta snart. Hm.
k.a

Kortdag

Svenska C 8-10, sen tyska i en och en halv timme. Sen var det slut på den dagen. Mmm. Åkte hem, Lars var hemma med ont i huvudet. Sen spelade jag lite på datorn, åkte till Ämma och åt pizza, och sen hem. Jag har faktiskt gjort gemuläxan, believe it or not. Nu bara sitter jag här och njuter av att det är onsdag kväll, och att det bara är två timmar kvar tills Greys Anatomi. Like it!
Ska se om Lars är sugen på att spela lite kort framför brasan, har lärt mig ett nytt på Wikipedia. Jaa, det är sant. Och sorgligt.
k.a

<3


Sovmorron

Så alltså vaknar jag halv 7 av klockan och går för ovanlighetens skull upp direkt. Börjar göra frukost innan jag inser att, aj, fan, det är ju sovmorron idag. Men eftersom jag ändå var uppe med kläderna på och allt så var det ju ingen större idé att gå och lägga sig igen. Därför sitter jag nu framför datorn och ska försöka skriva lite på min novell igen. Hur nu det går...
k.a

Hoppsan.

så glömde jag helt bort att jag varit hos Amelie och fotat. Hon är ju så himla duktig! Jag trodde först inte att det var jag på korten. Det var ju helt galet.

Ibland känner jag mig galet vacker, som tillexempel när folk redigerat bilder av mig så att jag ser ut som någon annan. Andra gånger inte. Typ alla andra gånger.¨
k.a

Måndag

Gött att jag är latast i världen. Jag är till och med så lat att jag inte ens orkar blogga. Men nu får det banne mig bli ändring på det. Så här kan vi inte ha det! Just nu är jag trött och jävlig, kanske inte det bäst blogghumöret. Förut höll jag till och med på att börja grina när min katt trasslade ihop mattan. Efter det fick jag totaldamp på hunden, för att han bara stod och höll på. Inte för att han gjorde nåt, men ändå. Sen började jag nästan grina igen, för att jag råkade spilla 3 snabbmakaroner på bordet. Snyft. Vad är det för fel på mig idag? Jag som haft den mest perfekta helgen nånsin. Jaja, synden straffar sig.
k.a

RSS 2.0