Häst&Katt

Idag har jag varit ute på en tre och en halv timme lång ridtur. Då känner man att man lever kan jag lova!
Kallt som bara den är det också. Var kom hösten ifrån?!
Inatt var det 3,5 grader varmt. Och när jag åkte till stallet vid halv 9 var det bara 7 grader. Det är ju ändå augusti än! :@
Min lilla kissemisse Muffi (Amadeus) är sjuk :( Han har dreglat hur mycket som helst i flera dagar nu. Stackars lilla vännen. Har försökt att ringa till veterinärer, men på ett ställe är det inte svar och på det andra hänvisar de till telefontid imorrn. Men han kan ju inte äta, nu!
Stackars :(
Sötast.
k.a

Poor

Har precis kommit hem från universitetet med huvudvärk upp över öronen och 400 spänn i parkeringsböter. Dax att hoppa av? Maybe.
Det var sjukt mycket folk, nästan 500 nya lärarstudenter bara. Vi satt i Aula Magna och trängdes och svettades i nästan 3 timmar innan rundvandring. Men en sak var bra med dagen, jag myglade till mig en tygväska med kalender och böcker i av Lärarförbundet som var till för nya medlemmar, fast jag redan var medlem.
Grattis till mig!
k.a

Schools back

Idag börjar jag skolan igen, efter något som jag inte ens vet om man kan kalla för sommar. Mer en väldigt utdragen förhöst. Men ändå. 13.15 är det upprop. Jag känner ingen, inte en enda människa som ska läsa samma linje. Jag borde vara asnervös, men det är jag av någon anledning inte. Jag har liksom inte tänkt på det förrän nu. Nu idag. Och inte ens när jag tänker på det är jag nervös. Det borde jag väl vara? Det jag är nervös för är att inte få nån parkeringsplats på Universitetet. Bäst att åka i tid så att man har tid att gå om parkeringen blir för långt borta...
Igår var jag och Lars i Årbotten och blev bjudna på mat, lax och potatis m grönsaker. Gött att bli mat-servad. Sen tvättade pappa hela min bil medan jag tittade på (!). Lyx det med. Efter det blev det en nostalgitripp till Gunnarskogs hembygdsgård där inte jag varit på tre år typ. Vi fikade och kikade på de gamla husen, och avslutade med att köpa lotter. Tanten som sålde dem var övernöjd: Hon hade sjukt mycket priser kvar (idag var sista dagen de hade öppet) så idag skulle alla vinster försvinna! Problemet var det att hon hade kanske 30 priser kvar, men utan tvekan över 1500 lotter kvar. Stor chans att vinna? Svar nej. Jag argumenterade lite med henne om den egentliga vinstchansen, men köpte ändå 6 lotter, som inte helt oväntat var nitlotter allihop. Även syrrans sex lotter var nit.
Så jag kollade runt lite mer i boden, och hittade en korg med vykort. Bland annat ett på min mormor. Då kom jag genast på en alldeles förträfflig slogan- Gunnarskogs Hembygdsgård- Buy your grandmother on a postcard!
Känns som att det skulle slå igenom stort, eller?
På kvällen var jag ute och red i störtregn med Jenny (som har Maya). Sen pysslade vi lite i stallet, innan jag åkte hem för att kolla på Irene Huss. Jag tycker egentligen inte att filmerna är sådär superbra, men vad ska man annars göra en söndags kväll? Vara sjuk kanske, som Lars. Stackarn.
Nej, nu får jag ta och åka iväg till stallet. Och sen- till universitetet.
k.a

Jomenjusteja!

Jag har ju köpt en bil ju! Lätt att glömma såna detaljer ibland.
Vem är 23000kr fattigare? Jo jag.
k.a

Modellfotograferna Karlstad 28 augusti


Spontanresor

I början på augusti åkte jag, Alexandra och Sofia upp till Stina i Årjäng och hälsade på henne och Bettan. Supermysig kväll, saknar dem verkligen! Vi åt god mat, ännu godare efterrätt, hälsade på Magda på jobbet, köpte godis på Ica och såg på Flickan från Ovan.
Mys!

I tisdags åkte jag, Sara och Virre till kusten, närmare bestämt Strömstad.
Det stormade och ösregnade hela tisdagen, så det blev besök på Havets Hus i Lysekil och en massa fika och restaurang-sittande. Sov över gjorde vi hos släktingar till Sara. Onsdagen var det något bättre väder, så det blev en tur på stan och ännu mer fika. Runt halv 4-tiden rullade vi hemåt mot Värmland igen.
Kul!
k.a

Some good friends at the bridge

<3
k.a

Stockholm

16-18 augusti var jag och Lars i Stockholm och levde livet si glada värmländska turister. Vi bodde på Zinkensdamms vandrarhem på Söder. Rätt slitet och halvskabbigt vandrarhem, men maten var god och det var relativt nära till t-stationen.
Vi var på Gröna Lund på måndag kväll, åkte dock inga karuseller mer än en tur i Lustiga Huset. Det fick duga för kvällen.
På tisdagen besökte vi Naturhistoriska Riksmuseet, Kungliga Slottet och Tekniska museet. På kvällen åt vi nachos på vandrarhemmet. Onsdagen bjöd på Skansen och Vasamuseet innan en lååång tågresa hemåt.
Some pics:
k.a

Cocos

Från den 6 juli står det en brun tjej med man och svans i Smådal:)
<3
k.a

RSS 2.0