Torsdag= Helg

Vi har precis bakat paj och cornflakeskakor. Var det inte jag som skulle äta hälsosamt och tänka på balen...? O.o
Imorrn tänkte jag försöka ta tag i det här med balklänningen, och gå en sväng över isen i viken till hon som ska sy den. Vore ju kul att få kolla på tyget åtminstone!
Idag slutade jag 10.00. Efter det hade vi körrep för Emmelie o Johannas konsert. Kul! Det lät väldigt bra, tyckte jag iallafall! Det ska bli roligt;)
Imorrn har jag bara en lektion, ArKo. Frågan är ju om jag verkligen ska orka åka in? Tja, jag måste ju ändå åka in för att köpa present till Amadeus, som fyller 1 år på lördag. Så ja, då kan jag ju faktiskt lika gärna gå på lektionen.
börjar bli lite nervös inför hösten nu. Tänk om det jag vill läsa inte går att läsa i Karlstad? Tänk om jag måste flytta? Nej, det är verkligen helt uteslutet. Hellre pendlar jag till Umeå varje dag. Sen är det det där med studielån och sånt också... Hjälp, säger jag bara.
Nu tror jag att det får bli lite hallon/blåbärspaj med glass.
k.a

Tisdag

Började 10.15 och slutade 11.10 idag. Vokalensemble. Bettan, Alex, Magda o ja började på en ny låt. De lät bra :)
Efter de gick ja o tränade. Sprang en halvmil o lite annat grejs. Väldigt skönt efteråt var det iallafall.
nu sitter jag bara och väntar på att Lars ska komma hem, vilket borde vara om ungefär 13 minuter. Det är ju pizza-tisdag idag!
k.a

Måndag, igen.

Japp, och årets första skoldag. Också den sista 11 januari vi nånsin kommer att gå i gymnasiet. Konstigt... O.o
Men jag fick åtminstone ett ganska gött schema!
Ja, ni borde vara avundsjuka.
När jag kom hem myste jag med Amadeus, sen bar det av till Edanesågen (spännande!) och hämta bilen, sen våffeldax hemma.
Sen har kvällen av någon anledning gått jättefort, så nu sitter jag här och har inte gjort några läxor fast jag borde gjort det för länge sen. -.-
Dessutom borde jag repa på låtarna inför Linnéas studentrep. Men nej, inte idag. Det får bannemej bli imorrn. Imorrn är det också dax för årets träningspremiär. Nu ska det trimmas för snygg rygg och snygga armar till balen. På stört! Undrar om man borde åka utomlands strax innan och bli lite brun? O.o Ja, det tror jag att man borde. Har man råd? Nej, det tror jag inte att jag borde ha. Damn!
Sara skickade förut och undrade om jag ville vara med på hennes studentkonsert. Det gillar vi! Bring the conserts to me!
Roligt, tycker vi.
Kanske är det dax att krypa ner bredvid Lars i soffan?
Herrå
k.a

Måndag

Jaa, bara en vanlig måndag. Mår inte bra idag, ont i rygg och höfter och mår lite illa. Men jag måste ändå iväg till stan en sväng sen med lönerapporten. Suck. Även om jag helst skulle vilja dra täcket över huvudet och bara försvinna.
Idag ska jag försöka greja lite med mitt projektarbete. Känner mig egentligen inte så motiverad, men jag vet att jag måste ta tag i det nu för att inte jag ska få totalpanik nu när skolan börjar. So let's do it.
k.a

Ratchet & clank, ett superkul tv-spel som jag och Lars har suttit och sträckspelat sen i torsdags. På bilden syns världens roligaste vapen, en discokula, som gör att fienderna börjar dansa så att man kan döda dem. Haha. Kul.

RSS 2.0