Wednesday

Jag har köpt en spikmatta på Tradera. Det gillar vi! Får det förhoppningsvis imorrn eller på fredag.
Man fick även med en liten ring som tydligen skulle vara bra för nåt. Så det blir nog bra!
Hm, undrar om man ksulle orka göra lite ny design på den här bloggen. Det vore på tiden. Svaret är nog ja, eftersom Lars och Boss är borta i skogen. Så jag tar helt enkelt och gör det.
I'll be back.

Monday

Aaaah jag känner mig helt konstig. Just precis alldeles nyss fick jag en sån där hemma-känsla. Som att jag äntligen fattat att jag faktiskt bor här hemma. Som att jag äntligen fattat att det här är mitt hem. Som att jag äntligen fattat att jag bor tillsammans med världens underbaraste människa. Som att jag... Nej, nu räcker det. Men det kändes iallafall väldigt konstigt. Ibland är det faktiskt lite svårt att förstå att jag faktiskt lever mitt liv ihop med någon. Allt mitt är ditt och så vidare. Att jag faktiskt delar allt, hela mitt liv, med någon annan. Ibland känns det nästan lite överväldigande, fast samtidigt helt naturligt. Det skulle inte kunna vara på något annat sätt än det här, jag bara vet det. It was ment to be.
I
 Igår var jag hos Ann och såg på  film. Alltid skönt att komma dit och krypa upp i soffan och dricka lite te. Prata, skratta,se på film. Det är som en avkoppling från något annat, men vad vet jag inte. Det är bara något som känns invant, som att det är något som ska vara så. Det också.
Usch, jag är så frusen. Jag förstår inte varför! Men det måste definitivt ha nåt med skolstarten att göra. Nu sitter jag här med mina underbara hemstickade, tovade tofflor och huttrar. Men vi ska iallafall äta varmkorv till mat sen, det får väl vara någon tröst.
Sen har ju skolan börjat. SKÖNT. Imorse gick vi ut stenhårt med Svenska B, varav fyrtio minuter bestod av enbart prat. Och då är lektionen bara femtiofem minuter... Sen var det Samhällskunskap A. så himla intressant. Jag förtår inte varför världsekonomi är så lockande, men det är verkligen intressant. Och Anders är en väldigt bra lärare, faktiskt. I had my doubts, men nu har jag inget att klaga på. På fredag ska vi på någon himlans teater. Jag vet inte jag. Vi får väl se vad det blir...
Åtta imorrn ska jag och Emmelie ses på badhuset, då jäklar är det dax att ta tag i träningen. Just nu känns det lite motigt nästan, men jag ska tagga upp stenhårt nu under kvällen. Baka kakor och muffins ska jag göra också, det hann vi inte igår. Då blev det "bara" matbröd, lyxgifflar och kärlekmums.
Usch, jag börjar bli hungrig nu. Laaarss, kommer du hem snaaart...?? Kôrv mä brô....
I lördags var jag och Boss ute på en cykeltur till andra sidan sjön. Mysigt! Fick några fina bilder på honom iallafall.

Nej, nu ska jag hitta på något annat vettigare. Facebook kanske. Suck.

k.a


Saturday

Herre gud. Igår var det helt vilt. Lite för vilt. Jag och Stina badade till och med bubbelbad. OMG. Nu vill jag tänka på nåt annat.

Skolan har börjat den här veckan, så himla skönt på nåt sätt. Väldigt kul att se alla igen! Skönt att få lite rutiner i vardagen. Schemat var väl helt okej, ungefär som ifjol, bara att måndagar och onsdagar "bytt plats". Så jag klagar inte. Något som ska bli VÄLDIGT skönt att komma igång med igen är träningen. Vägde mig igår, och jag har verkligen gått upp tre kilo under sommaren. Och det sätter sig på inte allt för smickrande ställen. Nu ska det bli ändring på det! Ska börja redan på tisdag. Tror att lite simning får se till att få fart på det hela.
Idag ska jag gå på loppis. Bara för att dete är kul. :) Sen ska jag köpa mig lite frukost och ett stort ben till Boss, så att han har något att sysselsätta sig med nu när Lars är borta. Tror att jag ska göra det ungefär nu. :)

Jealous.

k.a

Sunday

Söndag, jobb. Jobb, söndag. Jobbar dygn från klockan tio i förmiddags. Och jag har ingenting att göra. Vi är två personal på två boende som är hemma. Allt är klart, till och med middagen hade de förberett innan jag kom imorse. Tror att jag ska ta och gå ut och gå en sväng sen, ta med mig en av de boende som sitter i rullstol och gå ner till båthamnen. Skönt att bara sitta där och lyssna utan att behöva tänka... Än så länge idag har jag ätit frukost och löst ett och ett halvt sudoku på jobbet. Det gäller att ligga i!
Hoppas hoppas hoppas att vårt nya köksbord kommer imorrn. Det vore så himla kul och få ordning på allt...
Usch, jag längtar redan hem. Suck.

It's mine, just mine. My own, my wounded bird. If it heals, I'll let it go. But it could take a while.
And I ain't telling you what it is.


k.a

Saturday

Back home again!
Semester! Spenderade hela två dagar i Norrköping med Lars, helt underbart.
Startade nollsexnollnoll från Niklassvängen i Edane. Sen bar det av till Finnebäck för att lämna ner hunden hos Kim och Ida. Ida hade köpt strumpor till mig, hon tänker på allt hon! Efter det började äventyret på riktigt och vi lade mil efter mil bakom oss, ända tills vi kom till Karlstad, för Lars skulle ta ut pengar.
Efter mycket om och men och en rejäl felkörning (mitt fel såklart) kom vi iallafall fram till Norrköping, och började leta oss fram till Centric Hotel. Jag kan lova att det inte direkt var det lättaste att hitta. Jag och Lars var helt sura på varandra för att ingen av oss visste vart vi skulle. Så är det när bägge är hur envisa som helst!
Sedan blev det Kolmården nästa. Massa djur finns det där! Typ... Allt!

Kameler fanns det...
...och världens sötaste zebror...
...elephants...
...tigrar...
...en sambo dök det upp en gång...
...samt en och annan Bird of Prey.

Det var helt underbart väder, solen gassade och det kändes verkligen som att det var sommar. Vi tog en sväng in i "Bamses Värld" inna vi gick ut. Jag var där en gång när jag var liten, och jag tyckte "Vargens Håla" var så hiiimla läskig! Nu var den bara... liten. Konstigt.
Efter Djurparken bar det av till Safariparken, med mig själv vid ratten. Kanske inte den bästa drivern, med tanke på att jag skulle vara fotograf samtidigt. God bless autoväxlade bilar.
Först var det bara en massa älgar och såna djur. Ganska trist, såna ser man ju jämt här hemma också.
Men sen blev det mer intressant med giraffer och zebror och konstiga hjortar :)



Det kom en helt söt lama fram till bilen och nästan strök sig mot den. Rolig!


Lars filmade en björn sen som gik typ bara några meter från bilen. Också coolt.
Men det häftigste av allt var ändå lejonen! Det låg ett på vägen, bara en dryg halvmeter från bilen. Hon bara låg där, helt lugn!


Dag två var vi även på delfinföreställning, men vi fick inga bra bilder därifrån.
Jag kan lova att det var skönt att komma hem till Amadeus sen! Han hade varit helt själv i två dagar... Stackars liten...
Han har förövrigt hittat en ny sovplats, som jag tycker är ganska rolig. Tvättmaskinen, haha!


Idag har jag jobbat, och imorrn jobbar jag dygn. Sen är det bara tre arbetspass kvar... Onsdag, torsdag och lördag. Lite sorgligt, fast ändå rätt skönt.
Undrar om man skulle ta och krypa ner i sängen nu? Tycker inte om att lägga mig ensam.. Lars är på bryggan ikväll, så jag ska hämta honom i natt. Kanske lika bra att sitta uppe.

Näe, natti får det bli nu.

It's my own secret wish, my wish for more, my deepest hope. And I ain't tellin'.

k.a

Thuesday

Sent på kvällen. Trött? Nej, inte så värst. Idag har jag gjort ungefär ingenting. vilket jag gjorde igår också. Jag har varit på affären två gånger, ätit mat, städat lite och sett på film. Inte så jättehäftigt kanske... Förut gjorde smoothies med blodgrape och hallon. Gott, men lite surt!
Jonas och Lars sitter och spelar tv-spel så ikväll är jag förpassad till datorn och tv:n i sovrummet. Helt okej faktiskt. Jag får se på precis vilken film jag vill :)
Imorrn ska jag jobba igen. Visserligen bara sex och en halv timme, men ändå. Tio till halv fem. Sen blir det packning och på torsdag bär det av till Norrköping och Kolmården! Det ska verkligen bli kul. Dubbelrum på Hotel Centric är bokat... Skööönt.
Mm, nästan så att jag längtar tills skolan börjar. Ska bli skönt att komma tillbaka i de gamla gängorna igen. Tro det eller ej, men jag är faktiskt lite pluggsugen. Jag tycker om att lära mig nya grejer! Samhällskunskapen ska bli kul i höst. Sen är väl det mesta som vanligt..  Engelska C ska också bli kul, hoppas på att få utveckla talet lite mer... Känns som att det blivit lite lite med prat de senaste åren. Något annat jag ser fram emot är att börja träna igen. Ja, jag vill! Känner mig helt sugen på det nu. Hoppas på att Emmelie vill sätta igång igen... :) Ingen idrott sista året heller, så det blir väl till att få försöka att hålla igång på egen hand. Lika bra det kanske, jag har aldrig direkt känt att "gladiatorboll" och "kunga kronan" har varit speciellt utvecklande för mig.... Sarkasm flödar......
Nu är det väl bara att hålla tummarna för att sista året ska bli så bra som möjligt. Det tror jag. Och med den hastigheten de två tidigare åren har försvunnit så lär det väl gå riktigt fort också...
Näe, här kan jag inte sitta hela kvällen. Eller jo, det kan jag. Jag är på skrivhumör. Behöver få skriva av mig lite. Det är också något jag saknar från skolan, att man får prata hela dagarna. Skulle jag försöka få utlopp för all mitt prat här hemma skulle nog Lars flytta ut ganska fort. Stackarn. Bättre att blogga då, för det är ju egentligen inte så allvarliga saker jag behöver prata om :)
På sista tiden har jag drömt så himla mycket. Varenda morron vaknar jag endera helt kallsvettig efter nån skum mardröm, eller konfunderad av någon väldigt invecklad dröm med många incidenter. Undrar vad det kan bero på. Sen har jag fått tillbaka min urinvägsinfektion-blåskatarr-whatever-it-is igen. Helt jobbigt. Bara idag har jag sprungit på toaletten sådär femton-tjugo gånger eller nåt. Emellanåt känner jag mig febrig och svimfärdig, och jag vill helst bara ligga ber och gömma mig. Suck. Det bara måste gå över tills på torsdag, det har jag bestämt.
Åjsch. det här blev långt. Egentligen skulle jag kunna skriva mycket mer, men jag har egentligen ingenting att skriva. Eller jag vet inte. Orkar inte riktigt tänka.
Natti.

k.a


Monday

Mm, skön helg. Ledigt! Lars faster fyllde 60 år i veckan så vi var på Bryggan i lördags. Riktigt kul! Allt var helt galet... Vi fick till och med champagne! Det var Agnes som spelade så jag tittade lite från sidan. Inte så jättebra kanske, men lite kul att se sådana väldiga kändisar i lilla Arvika, haha!
Igår var vi i Årbotten och åt grillat och spelade "Sätt sprätt på en miljon". Gissa vem som vann? Haha, jag såklart! Imorse var jag och Lars i stan och beställde en matsalsgrupp. Det gillar vi!



k.a

RSS 2.0